Značky

Složení pitná voda, sójové boby bio, mořská sůl 1 l = 1,12 kg TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.Tradiční...

Jemné, krémové a tak lahodné, že mu jednoduše neodoláte! Jaro na lžičce je naše jarní limitka, která přináší to nejlepší ze světa ořechových másel – pražené...

Japonská směs je tvořena arašídy v cracerovém těstíčku se špetkou orientálního koření, sezamu, mořských řas a kapkou sojové omáčky. Výborně se hodí jako zdravá svačinka nebo...

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí.

Herba urticae Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí...

Kešu oříšky jsou krémové a mají nasládlou chuť. Rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla....

Tento zeleninový vývar v prášku neobsahuje výtažek z droždí pro zvýraznění chuti. Výraznou chuť mu dodává vysoký podíl několika druhů zeleniny a koření. Od konvenčních výrobků...

Konopný protein je jemná moučka z konopného semínka, ze které byl částečně lisováním za studena odstraněn olej. Obsahuje 50 % bílkovin, 20 % vlákniny a významné množství...

Složení: Bio pšeničná mouka hladká, bio špaldová mouka celozrnná 17 %, bio pšeničná mouka celozrnná, bio slunečnicový olej HOSO, bio dýňové semínko drcené 11 %, mořská...

Složení: Bio špaldová mouka hladká 54 %, bio neztužený rostlinný tuk (slunečnicový olej a kakaové máslo v různém poměru, voda, emulgátor: slunečnicový lecitin, kyseliny:...

Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých průmyslově vyráběných perníků. Na obalu je...

Sušené švestky jsou nejen výborný snack na výlety, při sportu, ve škole či v kanceláři, ale také základ některých sladkých omáček, marinád a desertů. Bio švestky jsou...

Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek, kde se hodí její uzená chuť. Vhodná je také např. do gulášů, marinád k masu.

Vlašské ořechy jsou výborné na mlsání, do stolních směsí oříšků a sušeného ovoce i na pečení. Naše ořechy byly vypěstovány v ekologickém sadu a nebyly tudíž ošetřovány...

Zemanka BIO Čoko-kokosky s 60% hořkou čokoládou jsou lahodné sušenkové hrudky vyrobené z nejlepších ingrediencí bez vajec, palmového tuku a bílého cukru....

Lískové oříšky v biokvalitě se skvěle hodí na přípravu sladkých dezertů, budou vám ale chutnat i v salátu nebo třeba v rizotu. Lze z nich připravit dokonce máslo. Pražením...

Blanšírované mandle jsou mandle zbavené slupky. Ať už se rozhodnete tyto oříšky s nasládlou chutí využít jakkoli, můžeme vám zaručit, že se do nich jednoznačně zamilujete.

Nové koření se také nazývá „všekoření“ (allspice). Používá se do marinád, polévek, k nakládané zelenině, do svařeného vína i perníku.