Potraviny, Strana 4
Značky
Pamatujete, když jste jako malí žadonili o čokoládové pomazánky? Tak pozor, tahle pomazánka ve Vás může vyvolat melancholické vzpomínky na dětství - jen kvalita surovin už je...
Chuť tohoto nealkoholického vína je jemná a plná, s mírnou kyselinkou a nese v sobě tóny švestek a třešní. Díky šetrnému procesu je víno dealkoholizováno tak, že si ponechá...
Toto nealkoholické bílé víno je harmonické a má osvěžující a ovocnou chuť. Nese v sobě tóny citrusů, jablek a vlašských ořechů. V ústech je cítit svěží kyselinka, která tlumí...
Tyto kukuřičné lupínky jsou lehce ochucené přírodním třtinovým cukrem, mořskou solí a ječným sladem. Doporučujeme s mlékem, rostlinným nápojem či jogurtem, nebo nasucho s pastou...
Toto zapékané müsli obsahuje vločky z evropského ovsa, je ochucené kokosem a čokoládou a oslazené přírodním třtinovým cukrem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli...
Kokosovo-mandlové máslo si své čestné místo ve Vaší domácnosti rozhodně zaslouží. Vyrábíme ho z kokosové dužiny a pražených mandlí, čímž vzniká chutné a voňavé máslo, které se...
Sójové kostky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme...
Tyto arašídy jsou lehce opražené horkým vzduchem tak, aby se ideálně rozvinula jejich oříšková chuť. Jsou vynikající samotné i do asijské kuchyně a jako součást sušenek, závinů...
Sezamové semínko je považováno za nejstarší koření na světě. Je výborným zdrojem organického vápníku, fosforu a hořčíku. Napomáhá např. při léčbě nemocí kostí a zlomenin....
Povedené víno této odrůdy v sobě spojuje přednosti svých předků - černorybízové kabernetové aroma po Cabernet Franc a ovocnost a komplexní třísloviny typické pro Zweigeltrebe....
Mladší a sladší brácha veleoblíbeného lískovočokoládového másla je tu pro ty, co raději upřednostní mléčnou čokoládu před hořkou. Bát se ale nemusíte, určitě víte, že v Šufanu...
Zjistěte, jak chutná máslo z těch nejlépe napražených kešu ořechů. Pokud se vám při pohledu na zlatavý odstín sbíhají sliny, počkejte, až si poprvé přivoníte!
Když se řekne dokonalé máslo, představíme si to z šetrně pražených lískových ořechů, bez zbytečností ve složení. Nic lepšího na palačinky, vafle nebo zmrzlinu nenajdete.
V čem se liší máslo z loupaných mandlí od toho z neloupaných? Je ještě o poznání jemnější! A to jste si už určitě mysleli, že ani není možné.
Tyto sušenky jsou upečeny v malé rodinné pekárně z celozrnné špaldové mouky se štědrou dávkou strouhaného kokosu a špetkou mletého zázvoru. Špalda je původní druh pšenice....
Sladká odrůda španělských mandlí plus naše vlastní bílá čokoláda, to je máslo, které sice může znít sladce, ale nebojte se, pusu Vám určitě neslepí. Španělské mandle, které...
Tyto příjemně pálivé krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky,...
Makový olej - filtrovaný: Mák je bohatým zdrojem vápníku, který je v něm více obsažen než v kravském mléce. Makový olej je zdrojem vitamínů, minerálů, nenasycených...
Složení pitná voda, sójové boby bio, mořská sůl 1 l = 1,12 kg TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.Tradiční...
Zralé sladké banány vypěstované bez použití syntetických hnojiv a pesticidů byly podélně nakrájeny na tenké plátky a šetrně usušeny bez přídavku cukru či tuku. Nejsou sířeny, a...
Kešu oříšky jsou krémové a mají nasládlou chuť. Rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla....
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí.
Herba urticae Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a...