Mangový sirup
Detailní popis produktu
Použití
Sirupy jsou ideální na přípravu osvěžujicích limonád nebo mražených ovocných dření.
K ředění vodou: Pro přípravu šťáv řeďte vodou v poměru 1:10 (2 cl sirupu doplňte vodou do 200 ml).
Další využití: Sirup je také vhodný pro přípravu moučníků a koktejlů. V létě jej určitě oceníte jako mražený.
UPOZORNĚNÍ: Do mrazáku nikdy nevkládejte skleněnou lahev. Před zamarazením sirup přesuňte do nádoby určené k zamrazení.
Skladování
Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář