Značky

Složení Hrubá mořská sůl z italské oblasti "Puglia" Použití Dochucování pokrmů Výrobní proces Solná pole jsou rozložena na ploše o velikosti 4000 hektarů....

Detailní popis produktu Lahodně krémová a veganská. První alternativa smetany na bázi ovsa v kvalitě Demeter pro omáčky na těstoviny, polévky a dezerty....

bylinný čaj bio NASLÁDLÁ SLADOVÁ BYLINNÁ Naši biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Meduňka,...

Jemná směs bylinek zachutná i těm nejmenším kuřátkům. Každý doušek pohladí bříško maličkým raráškům a maminkám vykouzlí úsměv na tváři. Lásku, pocit bezpečí a péči dávají...

bylinný čaj bio BYLINNÁ TRPKÁ CITRONOVÁ S láskou vytvořená bylinná směs pro všechny maminky, kterým jejich rarášek teprve roste v...

Když je člověk správně odpočatý, jde hned všechno snáz. Tato harmonická čajová směs vám k tomu může pomoci.18 nálevových sáčků à 1,5 g Návod k přípravě: čajový sáček na šálek...

bylinná směs bio PRYSKYŘIČNÁ NASLÁDLÁ BYLINNÁ Pro stromy nevidíte les? Tak to je čas na malou pauzu! V tomto čaji se snoubí vybrané lesní bylinky....

Jedinečná receptura s malinami, jablíčky a jahodami zachutná každému raráškovi. Čaj je velmi chutný také za studena a velmi rychle ho lze proměnit ve vynikající ovocné...

OVOCNÁ NASLÁDLÁ KYSELKAVÁ Naši biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Kykyryký, vstávat, čeká nás...

Máš-li trable, ruce tě zebou,nevěš hlavu – jsem tu s tebou!Obejmu tě pevně a jedním šmahembudeš zase vrnět blahem.

Veganská verze boloňské omáčky je skvělou alternativou k omáčce se sójou. Vyrábí se v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat odrůdy „Mauro...

Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván....

Toto pesto pro gurmány je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem piniových semínek a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem a...

Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem čerstvé bazalky. Dochuceno je piniovými oříšky a vlašskými a kešu ořechy. Pesto...

Toto přírodní tekuté sladidlo se získává z kořene čekanky. Je velmi oblíbené pro svůj vysoký obsah vlákniny a nízký glykemický index. Neobsahuje lepek, laktózu ani žádná...

6 různých druhů čajů bio, 20 nálevových sáčků Rarášci rádi objevují nové věci. Poznávací sada tak bude to pravé ořechové pro všechny děti! Vychutnejte si...

Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další...

ovoněný zelený čaj bio (obsahuje kofein) KVĚTINOVÁ TRPKÁ TRÁVOVÁ Tenhle oblíbený druh zeleného čaje ovoněný květy jasmínu vám pomůže vždy, když potřebujete...

směs koření bio k přípravě nápoje TRPKÁ OSTRÁ NASLÁDLÁ Už staří ájurvédští učenci věděli o blahodárných účincích kurkumy, a tak dlouho je znám i nápoj...

Chilli omáčka svou chutí připomíná klasický meruňkový džem, avšak v ostřejší verzi. Meruňkovou chilli omáčku jsme vyrobili ze šťavnatých meruněk ze sadů Starý...

Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme...

tmavá barva a vysoká hustota výrazná ovocná chuť bez přidaného cukru Při výrobě datlového sirupu se smíchají sušené datle s vodou, mixují, filtrují a výsledná šťáva se...

Javorový sirup obsahuje mnoho složek, které působí velmi pozitivně na lidské zdraví. U tohoto sladidla jde konkrétně o minerální látky (např. zinek, železo, draslík, mangan,...

Herba urticae Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí...

Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých průmyslově vyráběných perníků. Na obalu je...

Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek, kde se hodí její uzená chuť. Vhodná je také např. do gulášů, marinád k masu.