Káva, čaj, bylinky, koření, ochucovadla
Značky
Složení Hrubá mořská sůl z italské oblasti "Puglia" Použití Dochucování pokrmů Výrobní proces Solná pole jsou rozložena na ploše o velikosti 4000 hektarů....
Detailní popis produktu Lahodně krémová a veganská. První alternativa smetany na bázi ovsa v kvalitě Demeter pro omáčky na těstoviny, polévky a dezerty....
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván....
Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické směsi tu správnou kořeněnou chuť. První sluneční...
Jemná směs bylinek zachutná i těm nejmenším kuřátkům. Každý doušek pohladí bříško maličkým raráškům a maminkám vykouzlí úsměv na tváři. Lásku, pocit bezpečí a péči dávají...
Veganská verze boloňské omáčky je skvělou alternativou k omáčce se sójou. Vyrábí se v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat odrůdy „Mauro...
bylinný čaj bio BYLINNÁ TRPKÁ CITRONOVÁ S láskou vytvořená bylinná směs pro všechny maminky, kterým jejich rarášek teprve roste v...
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem čerstvé bazalky. Dochuceno je piniovými oříšky a vlašskými a kešu ořechy. Pesto...
Když je člověk správně odpočatý, jde hned všechno snáz. Tato harmonická čajová směs vám k tomu může pomoci.18 nálevových sáčků à 1,5 g Návod k přípravě: čajový sáček na šálek...
Jedinečná receptura s malinami, jablíčky a jahodami zachutná každému raráškovi. Čaj je velmi chutný také za studena a velmi rychle ho lze proměnit ve vynikající ovocné...
OVOCNÁ NASLÁDLÁ KYSELKAVÁ Naši biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Kykyryký, vstávat, čeká nás...
Bylinná směs s kořením bio KOŘENĚNÁ OVOCNÁ LÉKOŘICOVÁ Radujte se, veselte se, přijde Ježíšek! Vánoční čas je nejkrásnějším obdobím v roce. Nebeská směs...
Toto pesto pro gurmány je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem piniových semínek a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem a...
Toto přírodní tekuté sladidlo se získává z kořene čekanky. Je velmi oblíbené pro svůj vysoký obsah vlákniny a nízký glykemický index. Neobsahuje lepek, laktózu ani žádná...
Bobule bezu podporují přirozenou obranyschopnost organismu a mají antioxidační účinky. Složení 100% šťáva z plodu bezu černého*, sacharóza, antioxidant: kyselina citronová...
Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další...
směs koření bio k přípravě nápoje TRPKÁ OSTRÁ NASLÁDLÁ Už staří ájurvédští učenci věděli o blahodárných účincích kurkumy, a tak dlouho je znám i nápoj...
Rostlina podobná bodláku, která má velmi dobré regenerační účinky na vaše játra i trávící soustavu.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme...
tmavá barva a vysoká hustota výrazná ovocná chuť bez přidaného cukru Při výrobě datlového sirupu se smíchají sušené datle s vodou, mixují, filtrují a výsledná šťáva se...
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí.
Herba urticae Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí...
Capsicum frutescens Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.Složení: chilli mleté - středně pálivé
Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých průmyslově vyráběných perníků. Na obalu je...
Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek, kde se hodí její uzená chuť. Vhodná je také např. do gulášů, marinád k masu.
Nové koření se také nazývá „všekoření“ (allspice). Používá se do marinád, polévek, k nakládané zelenině, do svařeného vína i perníku.
70% Arabica / 30% Robusta Směs arabica a robusta z oblasti Střední Ameriky a Indie. Příjemná chuť této kávy je ovlivněna vyváženým poměrem dvou druhů káv a pomalým...