Cizrna - seznamte se s královnou luštěnin! Cizrna vás přesvědčí, že luštěniny nejsou žádná nuda. Chutná po oříšcích, po uvaření má krásně máslovou strukturu a poslouží vám k...
Hrách je oblíbenou luštěninou především pro své všestranné použití. Můžeme ho použít jako zdravou přílohu, přidat do polévky, do pomazánek i salátů. Výborně chutná s rýží,...
Oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i...
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne...
Zelená čočka - po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu "rychlá...
Mungo - malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů....
Složení: fazole adzuki 100%
Fazole adzuki pochází z Číny, jsou malé asi 5mm dlouhé červenočerné fazolky. Mají lehce oříškovou chuť a jsou nejlépe strávitelnými...
Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem)....
Používáme ji do salátů, rýžových a těstovinových jídel i jako přílohu. Při přípravě ji propláchneme studenou vodou a vaříme asi 20 minut. Solíme až po uvaření.
221
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.