Mouky, obiloviny a krupice
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna....
395
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
401
Novinka
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna....
398
Novinka
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná...
3098
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou...
386
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin....
389
Novinka
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin....
2357
Dopřejte si plněné křupavé tortilly v jejich neomezených variacích přesně podle vaší fantazie. My máme kukuřičnou mouku rádi i na ranní kaše, sušenky, placičky a jako skvělou...
1358
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italký pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak...
410
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému. Jedná...
380
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a...
392
RAW kokosová mouka je chutná a zdravá alternativa pro obilné mouky obsahující lepek. Je přirozeně bezlepková a oproti jiným moukám obsahuje velké množství bílkovin. Díky...
1715
Novinka
Její přirozenou bezlepkovost ocení celiaci, vysoký obsah bílkovin vegani a vegetariáni. Chutí připomíná oříšky či jedlé kaštany. Vyzkoušeli jsme ji na pečení pizzy, slaných...
404
Pohanková krupice je ideální surovinou pro přípravu výživných ranních kaší. Stačí ji jen zalít horkou vodou a přidat oblíbené suroviny (oříšky, semínka, med apod.). Využijete ji...
1727
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy...
1874
Připravte si domácí popcorn, můžete ho udělat naslano i nasladko. Oblíbená pochoutka k filmu. Snadná a rychlá příprava v hrnci nebo mikrovlnce.
1424
Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny. Má výborné pojící vlastnosti, díky kterým se hodí jako příměs do chlebových těst, na...
407
Tříbarevná quinoa je vhodná do salátů, tak i jako příloha. Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku)....
227
Novinka
Tyto kukuřičné lupínky jsou lehce ochucené přírodním třtinovým cukrem, mořskou solí a ječným sladem. Doporučujeme s mlékem, rostlinným nápojem či jogurtem, nebo nasucho s pastou...
3272
Novinka
Sójové kostky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme...
3128
1427