BIO Pohanka kroupa
Detailní popis produktu
Využití pohanky kroupy: Pohankové kroupy jsou výborné na přípravu risot (kroupot), jako příloha k masovým i zeleninovým pokrmům, můžete je přidat do salátů, karbenátků, zapékat je v různých slaných i sladkých variacích, přiravit z nich snídaňové kaše (více je rozvaříte) apod.
Složení:
100% pohanka loupaná kroupa BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie: 1361 kJ / 324 kcal
- Tuky: 2,3 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,6 g
- Sacharidy: 73 g
- z toho cukry: 6,6 g
- Vláknina: 6,5 g
- Bílkoviny: 9,3 g
- Sůl: <0,01 g