PROBIO
Webová stránka značky: PROBIO
PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna....
395
1508
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
401
1505
Novinka
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna....
398
Novinka
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná...
3098
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou...
386
Dopřejte si plněné křupavé tortilly v jejich neomezených variacích přesně podle vaší fantazie. My máme kukuřičnou mouku rádi i na ranní kaše, sušenky, placičky a jako skvělou...
1358
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italký pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak...
410
Kuskus nejrychlejší a nejmenší těstoviny. Kuskus považujeme za nepostradatelnou výbavu vaší kuchyně. Drobné kuličky jsou takové malé těstovinky, které stačí zalít vodou a za 10...
194
Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku i skvělou kaši. Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Česko má přímo svoji „hrachovou“ historii. Hrách se...
242
Novinka
Penne celozrnné - dokonalé ve své celozrnnosti. Penne celozrnné pro vás necháváme vyrábět přímo v Itálii u těch nejzkušenějších. Toskánští mistři vědí, jak na to....
3455
Špagety pšeničné tak jak je umí v Itálii. Špagety pšeničné z pravé tvrdé italské pšenice přímo z Itálie.
203
Špagety celozrnné - dopřejte si pravou italskou kvalitu. Špagety celozrnné pro vás vyrábí přímo italští mistři. Těstoviny vznikají z proslulé italské tvrdé pšenice na...
206
Zelená čočka - po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu "rychlá pánev", do polévek...
224
Sypká a nelepivá rýže. Její zrna jsou štíhlá a špičatá a krásně drží tvar. Bude vám chutnat jako příloha, v rizotu, salátu i zeleninových směsích. Její vaření trvá trochu déle...
215
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 -...
3533
Novinka
Celozrnná špaldová krupice na tu nejlahodnější krupicovou kaši. Celozrnná špaldová krupice - to je pro nás nezbytnost. Zamilují si ji nejen vaše děti ale i vy. Protože s ní bude...
1511
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne...
239
Pohanková krupice je ideální surovinou pro přípravu výživných ranních kaší. Stačí ji jen zalít horkou vodou a přidat oblíbené suroviny (oříšky, semínka, med apod.). Využijete ji...
1727
Mungo - malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů....
1520
Složení: fazole adzuki 100%
Fazole adzuki pochází z Číny, jsou malé asi 5mm dlouhé červenočerné fazolky. Mají lehce oříškovou chuť a jsou nejlépe strávitelnými...
2072
Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem)....
236
Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny. Má výborné pojící vlastnosti, díky kterým se hodí jako příměs do chlebových těst, na...
407
Stránka 1 z 1 -
24 položek celkem