BIO Mouka špaldová hladká

Neohodnoceno
Značka: PROBIO
65 Kč / kg
Skladem (>5 kg)

Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.  Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

100 % špaldová mouka hladká BIO

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:
1447 kJ / 341 kcal
Tuky:
1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
69 g
z toho cukry:
1,0 g
Vláknina:
3,6 g
Bílkoviny:
11,6 g
Sůl:
0 g

PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk