Značky

Mladší a sladší brácha veleoblíbeného lískovočokoládového másla je tu pro ty, co raději upřednostní mléčnou čokoládu před hořkou. Bát se ale nemusíte, určitě víte, že v Šufanu...

Spojení dvou kvalitních ingrediencí, navíc s nejmenším podílem cukru, vytváří lahodnou, tak akorát sladkou, čokoládovou pomazánku, která našim zákazníkům nedá spát.

Japonská směs je tvořena arašídy v cracerovém těstíčku se špetkou orientálního koření, sezamu, mořských řas a kapkou sojové omáčky. Výborně se hodí jako zdravá svačinka nebo...

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí.

Vynikající zapékané müsli s vysokým podílem mandlí slazené pouze javorovým sirupem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost. Lze konzumovat...

Kešu oříšky jsou krémové a mají nasládlou chuť. Rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla....

Tento zeleninový vývar v prášku neobsahuje výtažek z droždí pro zvýraznění chuti. Výraznou chuť mu dodává vysoký podíl několika druhů zeleniny a koření. Od konvenčních výrobků...

Konopný protein je jemná moučka z konopného semínka, ze které byl částečně lisováním za studena odstraněn olej. Obsahuje 50 % bílkovin, 20 % vlákniny a významné množství...

Složení: Bio pšeničná mouka hladká, bio špaldová mouka celozrnná 17 %, bio pšeničná mouka celozrnná, bio slunečnicový olej HOSO, bio dýňové semínko drcené 11 %, mořská...

Sušené švestky jsou nejen výborný snack na výlety, při sportu, ve škole či v kanceláři, ale také základ některých sladkých omáček, marinád a desertů. Bio švestky jsou...

Složení: Bio špaldová mouka hladká 54 %, bio neztužený rostlinný tuk (slunečnicový olej a kakaové máslo v různém poměru, voda, emulgátor: slunečnicový lecitin, kyseliny:...

Koření do perníku je tradiční směs perníkového koření, která se v Mělnické Vrutici vyrábí už od nepaměti a je také součástí mnohých průmyslově vyráběných perníků. Na obalu je...

Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek, kde se hodí její uzená chuť. Vhodná je také např. do gulášů, marinád k masu.

Vlašské ořechy jsou výborné na mlsání, do stolních směsí oříšků a sušeného ovoce i na pečení. Naše ořechy byly vypěstovány v ekologickém sadu a nebyly tudíž ošetřovány...

Zemanka BIO Čoko-kokosky s 60% hořkou čokoládou jsou lahodné sušenkové hrudky vyrobené z nejlepších ingrediencí bez vajec, palmového tuku a bílého cukru....

Lískové oříšky se skvěle hodí na přípravu sladkých dezertů, budou vám ale chutnat i v salátu nebo třeba v rizotu. Lze z nich připravit dokonce máslo. Pražením jejich chuť ještě...