Značky

Uzená paprika se používá ke všem masitým pokrmům, k zelenině, do polévek, pomazánek, kde se hodí její uzená chuť. Vhodná je také např. do gulášů, marinád k masu.

Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.Složení: paprika, pepř, cibule, petržel list, kmín, koriandr, oregano, hořčičné semenoVýrobek obsahuje hořčičné semeno.

70% Arabica / 30% Robusta Směs arabica a robusta z oblasti Střední Ameriky a Indie. Příjemná chuť této kávy je ovlivněna vyváženým poměrem dvou druhů káv a pomalým...

Koření na svařené víno je tradiční směs koření, která se používá ke kořenění svařeného vína na jižní Moravě. Neobsahuje cukr, ani žádné jiné přísady.Dva návody na přípravu...

Nové koření se také nazývá „všekoření“ (allspice). Používá se do marinád, polévek, k nakládané zelenině, do svařeného vína i perníku.

Flos tiliae Příprava nálevu (platí pro listy, květy a natě):Jedna až dvě čajové lžičky se přelijí 1/4 litrem vroucí vody, nechají se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí...

Kombu je hlubokomořská řasa rostoucí v čistých, chladných vodách severu. Kombu je jednou z řas nejbohatších na jód. Je velmi blízká řase Wakame, v některých receptech ji může...

Dobrá nálada je nejstarší a možná nejoblíbenější bylinnou čajovou směsí Sonnentoru. Je v ní to nejlepší, co bylinky našeho kraje nabízejí a chutná jak dospělým, tak dětem. Když...

Název tohoto čaje není náhoda, neboť směs Kuc-kuc je výborným bylinným čajem pro chladné zimní dny, kdy na náš číhají bacily a nachlazení na každém kroku. Jednoznačně patří k...