Vážení zákazníci, naše prodejna zůstává i po dobu Nouzového stavu stále otevřena. Můžete si tedy u nás nakoupit i bez předchozí objednávky zde na e-shopu. Poprosíme pouze o dodržení následujících hygienických opatření: 1. Před vstupem do prodejny si prosím nasaďte roušku na ústa i nos. 2. Po vstupu do prodejny prosím použijte naši dezinfekci na ruce, k dispozici jsou i jednorázové rukavice. 3. Prosíme o omezení návštěvy naší provozovny na nezbytně nutnou dobu, pokud se necítíte dobře, prosím zvažte návštěvu u nás a raději využijte našeho e-shopu pro objednání a následné vyzvednutí nákupu na prodejně.

Hořčice Karotkin

Neohodnoceno
Značka: karotkin
65 Kč / ks 59 Kč / ks 76 Kč / ks od 59 Kč / ks
Skladem (5 ks) Skladem (2 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Varianta

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plnotučná hořčice

Ať už si dáváte na talíř jakoukoli hořčici, její základ je vždy stejný: patří do něj hořčičné semeno, sůl a ocet. Samotné semeno pak určuje pálivost a chuť pochoutky. Semena bílé hořčice jsou jemnější, méně výrazná a vyrábí se z nich oblíbená tuzemská plnotučná hořčice. Chuť hořčičných semínek má na svědomí zejména enzym myrosináza, který ostře pikantní chuť a zajímavou vůni hořčičné silice aktivuje stykem s vodou. Plnotučná je základních druh hořčice, který je v naší kuchyni nejčastěji používán. Je světle žluté barvy a sladkokyselé chuti.

Složení: semeno hořčice bílé, voda, vinný ocet, fruktóza, sůl, směs koření.

Skladujte v suchu do teploty 28 °C.

Po otevření skladujte do teploty 8 °C.

Moravská hořčice

Když smícháte rozemleté semena hořčice s vodou spustíte enzymatický proces. Výsledkem je výrazná štiplavost a ostrá chuť. Ostrost zmírníme přidáním kyselé látky, která enzymatický proces zastaví. Složení nahrubo rozemleté černé a bílé hořčice je doplněno vinným octem a červeným vínem.

Složení: semeno hořčice bílé a černé, červené víno, vinný ocet, fruktóza, sůl, směs koření.

Skladujte v suchu do teploty 28 °C.

Po otevření skladujte do teploty 8 °C