Vážení zákazníci, během letních prázdnin (červenec a srpen) bude upravena provozní doba našeho obchodu: Po: 13 - 17 Út - Pá: 10 - 17 So: 9 - 12 Děkujeme za pochopení a přejeme krásné letní dny!

Hořčice Karotkin

Neohodnoceno
Značka: karotkin
69 Kč / ks 60 Kč / ks 79 Kč / ks 65 Kč / ks od 60 Kč / ks
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Varianta

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plnotučná hořčice

Ať už si dáváte na talíř jakoukoli hořčici, její základ je vždy stejný: patří do něj hořčičné semeno, sůl a ocet. Samotné semeno pak určuje pálivost a chuť pochoutky. Semena bílé hořčice jsou jemnější, méně výrazná a vyrábí se z nich oblíbená tuzemská plnotučná hořčice. Chuť hořčičných semínek má na svědomí zejména enzym myrosináza, který ostře pikantní chuť a zajímavou vůni hořčičné silice aktivuje stykem s vodou. Plnotučná je základních druh hořčice, který je v naší kuchyni nejčastěji používán. Je světle žluté barvy a sladkokyselé chuti.

Složení: semeno hořčice bílé, voda, vinný ocet, fruktóza, sůl, směs koření.

Skladujte v suchu do teploty 28 °C.

Po otevření skladujte do teploty 8 °C.

Moravská hořčice

Když smícháte rozemleté semena hořčice s vodou spustíte enzymatický proces. Výsledkem je výrazná štiplavost a ostrá chuť. Ostrost zmírníme přidáním kyselé látky, která enzymatický proces zastaví. Složení nahrubo rozemleté černé a bílé hořčice je doplněno vinným octem a červeným vínem.

Složení: semeno hořčice bílé a černé, červené víno, vinný ocet, fruktóza, sůl, směs koření.

Skladujte v suchu do teploty 28 °C.

Po otevření skladujte do teploty 8 °C