Vážení zákazníci, naše prodejna zůstává i po dobu Nouzového stavu stále otevřena. Můžete si tedy u nás nakoupit i bez předchozí objednávky zde na e-shopu. Poprosíme pouze o dodržení následujících hygienických opatření: 1. Před vstupem do prodejny si prosím nasaďte roušku na ústa i nos. 2. Po vstupu do prodejny prosím použijte naši dezinfekci na ruce, k dispozici jsou i jednorázové rukavice. 3. Prosíme o omezení návštěvy naší provozovny na nezbytně nutnou dobu, pokud se necítíte dobře, prosím zvažte návštěvu u nás a raději využijte našeho e-shopu pro objednání a následné vyzvednutí nákupu na prodejně.

Mušličky polévkové s libečkem a petrželkou

Neohodnoceno
Značka: Fajna pasta
125 Kč / kg
Skladem (1,456 kg)

Drobné těstoviny ve tvaru mušliček.

Použití: 
příloha nebo jako zavářka do polévek. Hodně oblíbené jsou také do salátů či pro malé děti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:
pšeničná mouka, pasterovaná vejce (min.5%), sušený libeček (1%), sušená petrželková nať (1%)
 
Příprava:
těstoviny (400g) vložte do 3l vroucí osolené vody a vařte 2-3 min. Občas promíchejte, sceďte a propláchněte studenou vodou.
 
Těstoviny jsou vyráběny z kvalitních surovin, sušeny při nízkých teplotách a ručně baleny.
 

Fajna pasta vznikla z lásky k Itálii, těstovinám, dobrému jídlu a pití. Fajna pasta je beskydsko-italský název a v překladu znamená skvělé těstoviny. Těstoviny z Beskyd vyráběné podle ověřených italských receptur.

Ve Frenštátě pod Radhoštěm vznikají těstoviny jako - spaghetti, fusilli, fettuccine, obláčky, ale také klasické české vaječné polévkové nudle vlasové či řezané

Prvořadá je pro nás skvělá chuť. Ta závisí na kvalitě surovin a výrobním procesu. Těstoviny vyrábíme z českých a italských surovin bez jakýchkoliv přídavných barviv či látek. Umíme těstoviny z mouky semolinové, celozrnné (špaldové a žitné) a také těstoviny ochucené zeleninou, bylinkami a kořením (od regionálních farmářů).

Těstoviny i polévkové nudle jsou vyráběny metodou protlačování přes speciální matrice pomocí stroje na výrobu těstovin a poté ručně uloženy na dřevěné sušící rošty. Sušení těstovin probíhá několik dní a je blízké původnímu tradičnímu způsobu sušení. Tento postup zajišťuje zachování veškerých živin a charakteristické chuti po použitých přísadách.
Po usušení se těstoviny balí ručně.