Kung Pao omáčka 330g
Detailní popis produktu
Jde ještě vylepšit čínskou omáčku Kung Pao? Podle nás ano!
Naše Kung Pao omáčka je inspirována tradiční čínskou kuchyní a jejím základem je kvalitní sójová omáčka. Díky vylepšené receptuře s tamarindem, paprikovým pyré z pečených paprik a arašídovým máslem získává ale ještě plnější a bohatší chuť.
Tato obohacená receptura z ní činí naprosto ideální základ pro autentická asijská jídla připravovaná u vás doma. A to vše s minimem úsilí – stačí ji přidat do pánve k nudlím, zelenině a proteinu, krátce prohřát a za pár minut máte hotovo! Přesvědčte se sami, jak jednoduše z ní vykouzlíte dokonalé jídlo – třeba podle našeho receptu na kuře Kung Pao s rýží.
Hodí se ale na různé stir-fry pokrmy, marinování masa nebo jako dip k zelenině. Tak na nic nečekejte a udělejte si parádní „čínu“ u vás doma. Mňam!
Co je Kung Pao?
Kung Pao je tradiční čínské jídlo pocházející z provincie Sečuán. Skládá se z kousků kuřecího masa, sušených chilli papriček, arašídů a omáčky ze sójové omáčky, octa a cukru. Je známé svou pikantní a lehce nasládlou chutí.
SLOŽENÍ: Tamarindová omáčka (pitná voda, tamarind 18 %, třtinový cukr, jedlá sůl, paprika sladká mletá), sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), jedlá sůl, česnek, voda, paprikový protlak sterilovaný [paprika, sůl, regulátor kyselosti (kyselina citronová)], arašídy pražené, směs koření a sušené zeleniny (cibule, česnek, zázvor, pepř, chilli vločky). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě. Po otevření skladujte při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 2 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota599 Kj / 144 Kcal
Tuky3,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,6 g
Sacharidy21 g
z toho cukry18 g
Bílkoviny4,5 g
Sůl4,1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.