BIO Hořčice semínka k nakličování 120 g

Neohodnoceno
Značka: Sonnentor
75 Kč / ks
Skladem (5 ks)

Malí siláci s pěkně ostrou chutí hrají prim hlavně v omáčkách a dipech. Semínka hořčice se v našich zeměpisných šířkách používají i k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. V jihoindické kuchyni se praží, čímž dostane jejich ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí karipast a kořenících směsí. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

HOŘČICE ŽLUTÁ BIO (Sinapis alba)

Návod k přípravě:
doba namáčení: 15 minut
doba klíčení: 5-6 dní
substrát udržujte stále vlhký
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací miska

 

Surovina(y) pocházejí mimo jiné od těchto pěstitelů:
Abychom vám mohli zajistit dostupnost produktů i v případě výpadku dodávek surovin, mohou suroviny pocházet i od jiných pěstitelů nebo pěstitelských projektů.