GRANÁTOVÉ JABLKO 1 l 100% ŠŤÁVA

Neohodnoceno
299 Kč / ks
Skladem (6 ks)

100% šťáva z granátového jablka ShahNar je organická, lisovaná za studena, bez cukru a konzervantů. Bohatá na antioxidanty, vitamíny a minerály.

🍷 PŮVODNÍ CHUŤ GRANÁTOVÉHO JABLKA PŘÍMO Z ÁZERBÁJDŽÁNU

Objevte 100% šťávu z granátového jablka ShahNar – výjimečnou organickou šťávu lisovanou za studena bez přidaných látek, která splňuje nejvyšší standardy kvality. Tato výjimečná šťáva z granátových jablek pochází z oblasti Kurdamir v Ázerbájdžánu, kde jedinečné mikroklima a půdní složení tvoří ideální podmínky pro pěstování plodů s intenzivní chutí a vysokým obsahem živin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • 100% čistá šťáva – bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a aroma
  • Lisovaná za studena a pasterizovaná pouze při 65 °C pro zachování nutričních hodnot
  • Bohatá na vitamín C (48 % ODD), vitamín K (58 % ODD) a další vitamíny skupiny B
  • Obsahuje organické kyseliny , polyfenoly , antokyany  a až 15 esenciálních aminokyselin
  • Vhodná pro vegany i vegetariány , bez lepku a živočišných složek

🧃 ZDRAVÍ V KAŽDÉM DOUŠKU

Tato organická šťáva z granátového jablka je přírodním zdrojem antioxidantů, které podporují imunitu, snižují oxidační stres a prospívají zdraví srdce. Díky vysokému obsahu minerálů jako železo, fosfor, měď a hořčík dodává tělu energii, vitalitu a přispívá ke zdravé pokožce i lepšímu metabolismu.

Šťava z granátových jabĺk je prospešná pre tráviaci systém. Taníny, pektín a folacín v šťave odstraňujú zápalové ochorenia tráviaceho traktu, normalizujú a aktivujú žalúdok a zlepšujú trávenie a chuť do jedla. Podporuje liečbu rakoviny prsníka a prostaty, znižuje krvný tlak a tým chráni kardiovaskulárnu sústavu. Pomáha tiež pri bolesti kĺbov, zabraňuje poškodzovaniu chrupaviek.

Preto sa táto šťava môže pochváliť tým, že je vyrobená zo 100% čerstvého a zrelého ovocia. Granátové jablko je veľmi zaujímavé ovocie, v ktorom je niekoľko šťavnatých zŕn. Plod je bohatý na vitamíny A, B1, B2, B3, B9, C, E, fosfor, chlór, draslík, kremík, vápnik, zinok, horčík, mangán, meď, aminokyseliny, kyselinu citrónovú, kyselinu jablčnú, flavonoidy.

Šťava z granátového jablka obsahuje tiež veľké množstvo flavonoidov, trieslovín a kyselinu ellagovú. Výskum ukázal, že kyselina ellagová má významné antioxidačné, protinádorové, antimutagénne a protizápalové vlastnosti. Svojim protirakovinovým účinkom vďačí najmä pre svoje schopnosti eliminovať voľné radikály v tele a inaktiváciu karcinogénov.

Plody granátovníka obsahujú látku, ktorá pomáha bojovať proti hlavným príčinám starnutia. Ako ľudia starnú, ich továrne na energiu nazývané mitochondrie strácajú svoje prirodzené schopnosti. V bunke sa tak začnú hromadiť nefunkčné mitochondrie – to ovplyvňuje zdravie mnohých tkanív, napríklad svalov či neurónov. Vedci zo Švajčiarskeho federálneho technologického inštitútu v Lausanne a z firmy Amazentis teraz objavili molekulu, ktorá dokáže v bunke spustiť proces recyklácie nefunkčných mitochondrií – nazvali ju Urolithin A. „Je to jediná známa molekula, ktorá môže oživiť mitochondriálny čistiaci proces, inak známy ako mitofágia,“ hovorí v tlačovej správe spoluautor štúdie Patrick Aebischer. „Je to úplne prírodná látka a jej účinok je silný a merateľný.“

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola